Temat zawiera 48 odpowiedzi, i ma 37 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez k.agik960q 1 tydzień, 3 dni temu.
Potrzebuję kupić buty narciarskie bo do tej pory pozyczam ciągle a chciałabym mieć swoje. Wiem, że jest to wydatek duzy ale jest juz koniec sezonu I ceny sa dużo mniejsze. Powqiedzcie tylko czy wiecie na co powinnam zwrócić uwagę??Znalazłam sklep z butami: ale co z tego jak nie wiem co jest najwazniejsze przy wyborze:( Może podsuniecie mi jakieś rady??
Bardzo lubię narty w związku z tym potrzebuję kupić buty narciarskie bo do tej pory pozyczam ciągle a chciałabym mieć swoje. Wiem, że jest to wydatek duzy ale jest juz koniec sezonu I ceny sa dużo mniejsze. Powqiedzcie tylko czy wiecie na co powinnam zwrócić uwagę??Znalazłam sklep z butami: http://www.nartywarszawa.pl/sprzet-narciarski/buty-narciarskie.html ale co z tego jak nie wiem co jest najwazniejsze przy wyborze:( Może podsuniecie mi jakieś rady??
Potrzebuję kupić buty narciarskie bo do tej pory pozyczam ciągle a chciałabym mieć swoje. Wiem, że jest to wydatek duzy ale jest juz koniec sezonu I ceny sa dużo mniejsze. Powqiedzcie tylko czy wiecie na co powinnam zwrócić uwagę??Znalazłam sklep z butami: ale co z tego jak nie wiem co jest najwazniejsze przy wyborze:( Może podsuniecie mi jakieś rady??
Rower, basen.
Potrzebuję kupić buty narciarskie bo do tej pory pozyczam ciągle a chciałabym mieć swoje. Wiem, że jest to wydatek duzy ale jest juz koniec sezonu I ceny sa dużo mniejsze. Powqiedzcie tylko czy wiecie na co powinnam zwrócić uwagę??Znalazłam sklep z butami: [url]http://www.nartywarszawa.pl/sprzet-narciarski/buty-narciarskie.html[/url]ale co z tego jak nie wiem co jest najwazniejsze przy wyborze:( Może podsuniecie mi jakieś rady??
basen 2 razy w tygodniu, wiosną i latem rower weekendami
Brakuje czasu często:(
ja kiedy mogę staram się na rowerze jeździć, ale przy małych dzieciach to rzadko znajduję na to czas niestety…
Bez sportu ani rusz!
Pływam!
Ja z braku czasu i możliwości wyjścia na dłużej zakupiłam sobie bieżnię. Stoi sobie w pomieszczeniu, gdzie miała być garderoba i staram się codziennie tam biegać:-) Nie zawsze mi się udaje, ale minimum trzy razy w tygodniu muszę tam wejść przynajmniej na godzinę. Taki mam plan i plan ten wykonuję. Muzyka w uszach i biegam. Wyżyje się tam a i ma to swoją inna zaletę – nie jestem zależna od pogody, czy pada deszcz, czy śnieg, czyli kolejna wymówka nie ma miejsca bytu:-) Pozdrawiam wszystkich wytrwałych:-)
Na basem chodzę.
pomiędzy ciążami regularnie na fitness uczęszczałam, w przyszłym miesiącu planuję do tego powrócić, bo mi się podoba
Musisz zalogować się, by odpowiedzieć w tym temacie.