Temat zawiera 9 odpowiedzi, i ma 9 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez k.agik960q 1 tydzień, 3 dni temu.
Dostałam własnie emaila z propozycją fotoksiążki dla dziecka gratis płacąc tylko za przesyłkę, czy ktoś może z takiej oferty skorzystał bo nie wiem czy wiąże się to w przyszłości z jakimiś konsekwencjami np będę musiała coś u nich zamawiać. Czytam regulamin i nic nie rozumiem. Czy ktoś wie może coś na ten temat?
ja też dostałam taką propozycje i nie zastanawiałam się zbyt długo zamówiłam. Zapłaciłam 20 zł i czekam ale faktycznie przechodzą mnie różne myśli co z tego wyniknie
Ja zamówiłam i faktycznie zapłaciłam tylko 20 zł za przesyłkę. dostałam książeczkę ze zdjęciami swojego maluszka, może nie jest to coś niezwykłego ale miła pamiątka. Zdjęcia na papierze kredowym, jesli ktos ma czas i cierpliwość może obrobić sobie te zdjęcia, dodać jakieś efekty specjalne. Teraz dostaję tylko czasami informacje o kolejnych promocjach, ale już nie są tak korzystne.
Odradzam zamawianie! Ja zamówiłam kwadratową foto książkę dopłaciłam(po zniżce, którą można było otrzymać zamiast małego formatu)55zł i niczego nie otrzymałam!!! Puki nie zamówiłam dostawałam odpowiedzi na moje pytania na mail-a,a gdy teraz żądam odpowiedzi -echo…Jestem wściekła,choć minęły już 3tyg,bo chciałam mieć fajną pamiątkę(już nawet nie chodzi o te pieniądze,ale o czas spędzony nad tym i radość starszej córki która bardzo chciała tą książkę!)
Witam ponownie.Po równym miesiącu wkońcu doczekałam się na książkę(gdy napisałam opinię na forum łaskawie mi odpowiedzieli na mail-a,zrobili “drugą” książkę i dostarczyli…) Nie powiem,książka jest ładna,ale problemów i nerwów kosztowała…Napewno drugi raz nie skorzystam…
Witam. Szkoda czasu na tworzenie tej książki. Poświęciłam na to cały dzień,po czym okazało się, że nie mam jak dokonac płatności za przesyłkę. Dot play nie działa, poza tym jak paypal ma b. złe opinie, nie podam też numeru karty firmie, z która muszę się kontaktować przez czat. Niestety innej formy płatności jak zwykły przelew nie wchodzi w grę w Niebieskie Pudełko. Nie polecam.
My skorzystaliśmy i mamy fajną pamiątkę z pierwszych 7 dni Jasia:)
Odradzam!!! Zamowilam fotoksiazke za którą zapłaciłam ale niestety jej nie otrzymalam :( Podobno wyslali 28.10.2014. Pisałam do obslugi klienta ale niestety bez odzewu. Nie ma zadnego telefonu kontaktowego, a kontakt jedynie przez maila na ktore nikt nie odpowiada.
Fajne promocje pojawiają się na stronie Printu. Zapisanie do newslettera daje dodatkowe korzyści i można otrzymać atrakcyjne kody. Jeśli chciałybyście zaprojektować dobrej jakości fotoksiążkę dla swojego maluszka to zapraszam na stronę: https://printu.pl/fotoksiazka/ :)
o fajny pomysł :)
Musisz zalogować się, by odpowiedzieć w tym temacie.