Chciałbym prosić o radę doświadczonych graczy. Ile lat grasz? Gry uważam za moje hobby. Spędzam wiele godzin grając w gry. Czy możesz podać kilka wskazówek?
Osobiście nie gram i nie zamierzam. Jakoś to wszystko kojarzy mi się z tym, że to dobry sposób na szybkie pozbycie się swoich pieniędzy. Nie ma to sensu
Fajnie znaleźć osoby o współnej pasji, spójrz na wyjazdy jakieś (obozy/kolonie) żeby nie zaniedbywać sfer towarzyskich co jest bardzo możliwe gdy jak mówisz dużo czasu spędzasz przed komputerem.
Przyjaciółki syn był na wyjeździe własnie w klimacie gier, ale robili też inne aktywności – zerknij sobie tutaj: http://www.camply.pl -> tematycze wyjazdy wybierz
można poznać nowych kumpli, bardziej lub mniej 'doświadczonych’. Ale pamiętaj że to już trochę jak sport… bardzo mało osób się 'wybija’ niestety.. a czasu 'straconego’ sie nie odzyska. Do przemyślenia.. kwestia ile masz lat ;)
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!
Zapewniam cie, ze zarabianie w Internecie jest teraz znacznie latwiejsze i szybsze niz czesto moze сi sie wydawac. Radze wiec sprobowac swoich sil na gieldzie. Jestem pewien, ze nie pozalujesz. To na pewno pomoze сi zarobic dobre pieniadze jestem pewien i jestes bardzo zadowolony.
graz is bad thing!
Musisz zalogować się, by odpowiedzieć w tym temacie.